Lediga tjänster i sydsverige

OBM gruppen växer stadigt och därför söker vi fler besiktningsmän i Skåne, Södra Halland, Blekinge, Kronoberg, Södra Kalmar, Öland samt Jönköpings län.

Ditt arbete blir att utföra överlåtelse- besiktningar, energibesiktningar och byggtekniska utredningar av exempelvis fukt och mögel, praktiskt och genom dokumentation. Du arbetar självständigt ute på plats hos kunderna i deras fastigheter.

Vi söker dig som är utbildad byggnadsingenjör eller har likvärdig utbildning. Kunskaper om byggnadskonstruktioner och erfarenheter av besiktning är önskvärt, men inte ett krav. Vi kan erbjuda internutbildning. Erfarenhet av fuktproblem i byggnader/fastigheter är ett plus.

Du ska ha vana av och intresse för att arbeta med datorer. Vi vill också att du är noggrann, metodisk och saklig. Som besiktningsman träffar man många människor, varför det är viktigt att du är pedagogisk, kommunikativ, lyhörd och trivs med att vara ute på fältet. Du är även självgående och driven. Att vara företagets ansikte mot kunden kräver att du har social förmåga och är representativ.

OBM Gruppen söker även etablerade erfarna besiktningsmän som vill arbeta och utveckla besiktningsverksamheten i Umeå och Luleå med omnejd. Arbetet på dessa platser kommer sannolikt och ske i delägt företag om sådant intresse finnes.

Tycker du att det låter intressant? Kontakta gärna Jonas Håkansson på telefon 072-36 12 846 om du vill veta mer. Skicka en kort ansökan och CV med e-post till jonas.hakansson@obm.se
OBS. Vi har tyvärr inte möjlighet att ta emot ansökan per post.

Vi uppdaterar kontinuerligt sidan med lediga tjänster inom besiktningstjänster i sydsverige.

Lediga tjänster, besiktning, SydSverige